Zwelo nepremičnine Ljubljana :: Blog

zwelo Okrasitev apartmaja / Naši gostje

Poletna sezona je obdobje, ko vsi imamo več energije za urejanje svojega doma. Je pohištvo že malce staro? Barva na stenah obledela? Preproga že malo dolgočasna?

zwelo Pravno svetovanje / Nasveti

Javna obravnava o spremembah davčne zakonodaje se je zaključila. Če bo zakon tudi sprejet, bo stopil v veljavo 1.1.2022.

zwelo Nepremičninski trg / Zwelo

Iščete stanovanje, hišo ali poslovni prostor za nakup ali najem v Ljubljani in okolici pa bi se glede na hitro širjenje virusa Covid-19 rajši izognili fizičnim ogledom stanovanj? Je v času korone sploh možno dejavno iskati stanovanje? Naš odgovor je: da!

zwelo Zwelo / Dogodki v Ljubljani

Zaradi širitve poslovanja na vsa večja slovenska mesta pri podjetju Zwelo, online nepremičninske storitve d.o.o. iščemo lokalne fotografe (zunanje izvajalce) za delovanje v naslednjih mestih oz. področjih:

zwelo Zwelo

V običajnih časih je virtualni ogled nepremičnin prednost. V času karantene je to preprosto edina možnost! In kar je najbolje - Zwelo vas poveže neposredno z lastniki nepremičnin, tako da lahko stopite v stik z njimi še pred dejanskim ogledom, ki ste ga v času karantene primorani odložiti na kasneje.

zwelo Okrasitev apartmaja

Vstopili smo v tisti mesec v letu, ko nas praznični duh povsem prevzame. Verjamemo, da je  tudi vas! Če se še niste lotili okraševanja svojega doma, brez skrbi. Za vas imamo nekaj praktičnih nasvetov, ki vam bodo pomagali, da v svojem domu pričarate pravo praznično vzdušje in vaše domače popeljete v novoletno pravljico.

zwelo Pravno svetovanje / Zwelo

Novi pogoji za potrošniške in stanovanjske kredite – kaj pomenijo za vašo kreditno sposobnost in kaj za trg nepremičnin?

zwelo Zwelo / Nepremičninski trg

Pri platformi Zwelo se prodaja nepremičnin začne na spletu in traja manj časa kot pri drugih agencijah.

zwelo Zwelo / Nepremičninski trg

Če letos kupujete ali prodajate nepremičnino, morate poznati teh pet dejstev o prodaji nepremičnin. Tako bo prodajni proces znosnejši, celo prijeten.

zwelo Zwelo

Odločili ste se, da boste prodali svoje stanovanje. Čim prej hočete najti idealnega kupca.

zwelo Zwelo

Končno je nastopil vaš veliki dan. Kupili boste stanovanje v Ljubljani in si v njem uredili svoj novi dom. Čestitke!

zwelo Zwelo

Vsi sanjamo, da bomo nekega dne našli čudovito stanovanje, ki ga bomo takoj vzljubili.

zwelo Zwelo

Torej ste se odločili, da kupite stanovanje! Čestitamo! Nakup stanovanja je ena najlepših in najpomembnejših odločitev v življenju.

zwelo Zwelo / Naši gostje

Pogovarjali smo se z Igorjem Jovićem, CEOm podjetja City Expert, prve spletne nepremičninske agencije v tem delu Evrope.

zwelo Nasveti

Načrtujete nakup novega stanovanja v Ljubljani? Pomlad je najboljši čas! Dnevi postajajo toplejši in daljši, zato boste več časa in zagona za pakiranje stvari v škatle in načrtovanje selitve. Pomlad je naraven čas za spremembe, ko čutimo veliko potrebo po novih začetkih. Ko najdete idealno stanovanje, napoči čas za načrtovanje velike selitve in odpiranje novega poglavja v novem domu.

Pages