Nova možnost za najemnike in kupce - oglejte si nepremičnino preko video klica z lastnikom

zwelo Nepremičninski trg / Zwelo

Nova možnost za najemnike in kupce - oglejte si nepremičnino preko video klica z lastnikom

Iščete stanovanje, hišo ali poslovni prostor za nakup ali najem v Ljubljani in okolici pa bi se glede na hitro širjenje virusa Covid-19 rajši izognili fizičnim ogledom stanovanj? Je v času korone sploh možno dejavno iskati stanovanje? Naš odgovor je: da!

Vzpostavite neposreden stik z lastnikom nepremičine

Zwelo vas kot prva nepremičninska platforma v Sloveniji poveže neposredno z lastniki nepremičnin za čim hitrejši in enostavnejši dogovor za ogled. Zwelo ukinja prisotnost agenta na ogledih in s tem omogoča pristnejši medosebni stik kupca in prodajalca oziroma najemnika in najemodajalca. V zadnjem letu dni je preko naše platforme stopilo v stik več tisoč ljudi. Kako nam je to uspelo? Ponujamo kakovostno in visoko učinkovito storitev, ki jo stalno izboljšujemo, kar uporabniki cenite. Izdelujemo napredne predstavitve nepremičnin z interaktivnimi tlorisi, spletne prijave na ogled pa so hitre in enostavne. In najboljše - storitev je za prodajalce nepremičnin in najemnike v celoti BREZ PROVIZIJE! Vključuje vso profesionalno pomoč in podporo: v primeru odločitve za najem ali nakup vodi vaš svetovalec Zwelo pogajanja za dosego pogojev, ki zadovoljijo obe strani, v sodelovanju z odvetniki skrbi za pravni del posla in za pravilno izvedbo primopredaje. 

Za prijavo na klasičen ogled nepremičnine je potrebno zgolj vnesti predlog termina, ki je s klikom na gumb “Dogovorite se za ogled” posredovan direktno lastniku, ki se nanj odzove. V času korone smo šli za vas še korak dlje: omogočamo vam, da opravite ogled brez fizičnega stika! Vse, kar morate storiti je, da obkljukate možnost: “Želim brezkontaktni ogled preko video klica z lastnikom”.

Pred klasičnim ogledom se dogovorite za brezkontaktni ogled!

Nova funkcionalnost na spletni strani Zwelo je izbor t.i. brezkontaktnega ogleda nepremičnine. Kot kupec ali najemnik imate edinstveno možnost, da BREZPLAČNO dogovorite termin za video klic z lastnikom nepremičnine, tako da lahko iz prve roke izveste prav vse, kar vas o stanovanju dodatno zanima, se spoznate z lastnikom in 'pripravite teren' pred fizičnim ogledom, ki ga lahko opravite takoj, ko boste želeli.

Kako deluje brezkontaktni ogled nepremičnine?

  1. Na svoji mobilni napravi - telefonu, tablici ali prenosniku  morate imeti naloženo eno izmed aplikacij za video klic (Viber, FaceTime, Zoom, Whatsapp…).
  2. Na spletni strani izbranega stanovanja vnesete želeni termin za srečanje.
  3. Če lastnik na videoklic pristane, dobite potrditveno SMS sporočilo.
  4. Dogovorite se z lastnikom, preko katere aplikacije bo potekal video klic in srečanje se v izbranem terminu lahko začne!

Zahvaljujoč možnosti brezkontaktnega ogleda stanovanja se lahko z lastnikom spoznate z varne razdalje in dobite vse informacije, ki jih želite. Nova možnost bo ohranila vaše zdravje nedotaknjeno in več, prihranila vam bo dragocen čas. Izvolite izkoristiti vse njene prednosti!