Spletna nepremičninska platforma vs nepremičninska agencija

zwelo Nepremičninski trg

Spletna nepremičninska platforma vs nepremičninska agencija

Zwelo je prva spletna nepremičninska platforma v Sloveniji. Uporabljamo nove tehnologije za pomoč našim uporabnikom pri hitrem nakupu ali prodaji nepremičnine z vnaprejšnjim zagotavljanjem vseh podatkov. Zagovarjamo spletno iskanje nepremičnin in zagotavljamo lastnikom nepremičnin najboljše predstavitve nepremičnin na trgu.

Nove tehnologije in delovanje trga nepremičnin

Tradicionalne nepremičninske agencije se zanašajo na spletne portale za oglaševanje nepremičnin, vendar še vedno ne objavljajo vseh informacij na spletu. Objavljajo le slike in opise, kar ni dovolj, da si kupci predstavljajo, kakor dejansko izgleda nepremičnina. Če želite izvedeti več, morate poklicati nepremičninskega agenta in se dogovoriti za sestanek.

Konkurenčna prednost agencije Zwelo je ta, da na naši spletni strani lahko dobite vse podatke o nepremičnini. Ni potrebe, da nas kličete, ni potrebe, da se dogovarjate za sestanke. Poleg visokoločljivostnih fotografij ponujamo videoposnetke, ki omogočajo sprehod po lokaciji. Ogled 360° omogoča virtualni ogled lokacije, kot da bi jo dejansko obiskali.

Poleg medijske predstavitve nudimo tudi seznam napeljav in opreme, kar pomaga uporabnikom, da si lažje predstavljajo, kako izgleda nepremičnina in ali je prava za njih.

Namesto tega, da bi zadržali te podatke zase, objavljamo čisto vse na spletu. Menimo, da morajo biti informacije na voljo vsem, da mora biti seznam nepremičnin pregleden in da morajo vsi imeti možnost, da opravijo večino dela prek spleta ali prek telefona.

Za razliko od tradicionalnih nepremičninskih agencij, pri Zwelu se vam ne bo treba prijavljati ogled samo zato, da ugotovite, kako izgleda nepremičnina. Nudimo interaktivne tlorise posebej in natančno izdelane za vsako nepremičnino, objavljeno na spletni strani Zwelo. Vse kar morate storiti je, da kliknete na določeno sobo, da vidite, kako izgleda in da dobite pravi vtis o velikosti in razporeditvi prostorov.

Prednosti prodaje z Zwelom

Prednost spletne nepremičninske platforme je uporaba tehnologij za prihranek na času in denarju, tako za nas kot tudi za naše uporabnike.

Naše storitve so popolnoma brezplačne za lastnike nepremičnin. Lastnikom nepremičnin ne zaračunamo provizije. Namesto tega vlagamo v oglaševanje, da smo lahko maksimalno učinkoviti pri prodaji vaše nepremičnine.

Zwelo pomaga prihraniti ne le lastnikom nepremičnin. Vsi naši kupci plačajo samo 1.9 % + DDV kot provizijo za posredovanje. Zavedamo se, da je nakup stanovanja velik zalogaj in ena najpomembnejših odločitev v vašem življenju, zato želimo, da prihranite.

Najvarnejši način za nakup nepremičnine

Ker delamo prek spleta in vsakodnevno sodelujemo s stotinami ljudi, smo vložili veliko časa, denarja in truda v tehnologijo in varnost. Vsako nepremičnino, navedeno na naši spletni strani, skrbno preverimo in fotografiramo, za vsako nepremičnino ustvarimo medijsko predstavitev.

Ko kupci preverijo nepremičnino na spletu v sklopu virtualnega ogleda, se lahko prek spleta prijavijo na dejanski ogled.  Za prijavo na ogled se morajo uporabniki registrirati in potrditi uporabniški račun, da jih lahko predstavimo lastniku nepremičnine.

Potencialni kupci se že zanimajo za nepremičnino in so pripravljeni na posredovanje ponudbe, saj točno vedo, kaj lahko pričakujejo. Naša spletna podpora je na voljo vsak delovni dan od 9. do 17. ure in v soboto od 9. do 13. ure.

Po dolgoletnih strokovnih izkušnjah v tradicionalnem svetu nepremičnin smo prišli do zaključka, da si uporabniki želijo boljše razpoložljivosti in večje preglednosti, zato smo se odločili, da jim ponudimo prav to. Spletna nepremičninska platforma Zwelo spreminja svet nepremičnin z zniževanjem cen in objavljanjem vseh informacij na spletu. Z malo tehnološke pomoči bomo za vedno spremenili nepremičninski trg v Sloveniji.

Lola Milenković
Lola Milenković
Tekstopisec