Okrasitev apartmaja

zwelo Okrasitev apartmaja / Naši gostje

Poletna sezona je obdobje, ko vsi imamo več energije za urejanje svojega doma. Je pohištvo že malce staro? Barva na stenah obledela? Preproga že malo dolgočasna?

zwelo Okrasitev apartmaja

Vstopili smo v tisti mesec v letu, ko nas praznični duh povsem prevzame. Verjamemo, da je  tudi vas! Če se še niste lotili okraševanja svojega doma, brez skrbi. Za vas imamo nekaj praktičnih nasvetov, ki vam bodo pomagali, da v svojem domu pričarate pravo praznično vzdušje in vaše domače popeljete v novoletno pravljico.

zwelo Nasveti / Okrasitev apartmaja

Nakup stanovanja je pomemben dogodek! Pravkar ste porabili vse svoje prihranke in zdaj, ko se selite, boste imeli veliko stroškov z novim pohištvom in urejanjem. Verjamemo, da si želite popolne preobrazbe svojega doma, a je bolje prihraniti nekaj denarja in se držati budžeta. Naj vam pokažemo, kako!

zwelo Nasveti / Okrasitev apartmaja

Lastniki studiev morajo dobiti občutek, da imajo veliko prostora. Ne morete stisniti dnevne sobe, spalnice, kuhinje, jedilnice in kopalnice v studio, pa se še zmeraj počutiti prijetno in udobno. Vemo pa, da nekateri od vas živite v majhnih studiih, zato želimo deliti z vami nasvete za najboljši izkoristek prostora v majhnem stanovanju.