Ideje za čudovito novoletno dekoracijo

zwelo Okrasitev apartmaja

Ideje za čudovito novoletno dekoracijo

Vstopili smo v tisti mesec v letu, ko nas praznični duh povsem prevzame. Verjamemo, da je  tudi vas! Če se še niste lotili okraševanja svojega doma, brez skrbi. Za vas imamo nekaj praktičnih nasvetov, ki vam bodo pomagali, da v svojem domu pričarate pravo praznično vzdušje in vaše domače popeljete v novoletno pravljico.

Vintage okraski 

Uporabite vintage okraske, saj so znova v modi in ustvarijo lep kontrast s sodobnim dizajnom. Ker lahko uporabite stvari, ki jih že imate doma, boste prihranili dragocen čas. Viseče luči okrasite s klasično novoletno dekoracijo. S tem boste preprosto, a čudovito poživili prostor brez posebnega truda!

Ideje za čudovito novoletno dekoracijo

Okrasitev jedilne mize 

Navajeni smo, da so mize za novoletne praznike polne okusne hrane in mamljivih sladic, piko na i pa boste dodali z zanimivim okrasjem same mize. Pričarajte dodatno toplino s svečami, postavite jih v steklene posode s sadjem ali žiti in večerjajte v razkošnem stilu.

Ideje za čudovito novoletno dekoracijo

Ali so barve pomembne?

Strinjali se boste z nami, da tople in hladne barve ne gredo skupaj, zato se potrudite, da se takim kontrastom izognete. Če uporabite obe tradicionalni novoletno-božični barvi, rdečo in zeleno, se raje izognite kombinaciji z barvami kot so modra, vijolična in srebrna, uporabite pa zlate in bronaste okraske, ki jih lahko dodatno poživite z lučkami, raznimi trakovi in bleščicami.

Ideje za čudovito novoletno dekoracijo

Ročne delavnice 

Zakaj zapravljati denar za luksuzne dekoracije, če to ni potrebno? Najlepši občutek je, ko nekaj ustvarimo sami. Ustvarjalne urice so odlična priložnost za druženje z najbližjimi. Venec, okrašen z mašnicami, angelčki iz papirja in storži, posuti z bleščicami so le nekateri od namigov.

Ideje za čudovito novoletno dekoracijo

Okrasitev celotnega doma 

Veliko ljudi se odloči okrasiti samo en prostor, na primer dnevno sobo. Da bi vaš dom izgledal popolno kot iz pravljice in se razlikoval od drugih, okrasite vsak prostor v vašem domu!

Ideje za čudovito novoletno dekoracijo

Razmišljajte kreativno, okrasite na primer okna, na vratih v hodniku obesite venec z mašnicami, na kateremu bosta dominirali rdeča in zelena barva. V kuhinjo postavite unikatne prtičke in namizni prt z zanimivim potiskom. Naj se čuti praznično vzdušje po vsem domu!