Nepremičninska platforma – najbolj napreden način za nakup ali prodajo nepremičnine

zwelo Zwelo

Nepremičninska platforma – najbolj napreden način za nakup ali prodajo nepremičnine

Zavedamo se, da živimo v digitalni dobi, ko se je veliko podjetij moralo prilagoditi potrebam sodobnega človeka. Sprejeli smo internet, pametne telefone in življenjski slog, ki ga narekuje tehnološka revolucija, toda na mnogih področjih smo še vedno v velikem zaostanku. Če se je spremenil način, kako delamo, služimo denar, ga zapravljamo in živimo, bi morda morali spremeniti tudi način nakupovanja nepremičnin?

Spletna nepremičninska platforma – smo preprosto boljši od nepremičninske agencije

Danes se postopek nakupa stanovanja začne na spletu. Nepremičninska agencija oglašuje nepremičnine na spletnih portalih, uporabniki pa brskajo po spletu. Tudi ko uporabniki najamejo agencijo za iskanje popolnega stanovanja, nepremičninski agenti začnejo iskati na spletu. Torej, če se vse zgodi na spletu, zakaj ne bi bili sposobni, da si najdemo stanovanje sami?

Odgovor je preprost – da, moramo imeti možnost, da najdemo vse, kar moramo vedeti o nepremičnini na spletu, in dobimo pomoč v primeru potrebe. Zato smo ustvarili Zwelo, spletno nepremičninsko platformo za iskanje nepremičnin in zagotavljanje podpore med iskanjem.

Nakup stanovanja v Ljubljani

Za vsako nepremičnino, ki je navedena na naši spletni strani, ustvarimo strokovno medijsko predstavitev. Naši fotografi bodo obiskali vsako nepremičnino in naredili profesionalne posnetke, posnetke v ogledu 360°, posneli videe in pripravili interaktivni tloris, da lahko popeljemo uporabnike na virtualni ogled.

Vemo, da je nakup nepremičnine velik zalogaj, zato smo želeli vse informacije ponuditi vnaprej, da boste hitro ugotovili, ali je določeno stanovanje primerno za vas. Po ogledu spletne predstavitve se lahko kupci odločijo za prijavo na ogled prek spleta. Naša spletna podpora je na voljo za vsa vprašanja tekom dne. Če potrebujete pomoč pri izbiri pravega stanovanja ali želite izvedeti več o tem, kako kupiti stanovanje v Ljubljani, pokličite nas in odgovorili bomo na vsa vaša vprašanja.

Po spletni prijavi na ogled in potrditvi termina ogleda s strani lastnika nepremičnine (ali posredovanju predloga za drug termin), boste prejeli natančen naslov za obisk nepremičnine.

Spoznajte lastnika nepremičnine neposredno, se prepričajte, da je vse, kar ste videli na spletu čista resnica, zastavite vsa vprašanja, ki jih imate. Za razliko od tradicionalne nepremičninske agencije, ne bomo poslali nepremičninskega agenta, ki bi vas spremljal pri ogledu. Verjamemo v pošteno in odkrito komunikacijo med vami in lastnikom ter v to, da lahko veliko več naredimo iz pisarne. Načrtujte ogled v skladu s svojim urnikom, mi pa vam bomo na voljo za odgovore na morebitna vprašanja.

Prodaja stanovanja v Ljubljani

Nepremičninska platforma Zwelo daje lastnikom nepremičnin priložnost organizacije ogledov v najbolj primernem času. Ker potencialni kupci vedo vnaprej, kaj lahko pričakujejo, lastnikom nepremičnin ni treba zapravljati časa za vodenje ogledov. Oglede načrtujejo le zainteresirani kupci, ki že vedo, zakaj jim je nepremičnina všeč.

Ko se lastniki nepremičnin odločijo za objavo svojega stanovanja na nepremičninski platformi Zwelo, izvedemo fotografiranje in objavimo nepremičnino na naši spletni strani. Z nami vam ne bo treba iskati kupcev, saj vas bodo kupci našli sami.

Prodaja stanovanj brez provizije

Spletna nepremičninska platforma Zwelo je bila zasnovana tako, da vam pomaga prihraniti čas in denar. Ne zaračunavamo provizije lastnikom nepremičnin. Vse naše storitve, vključno s profesionalnim fotografiranjem in pripravo celovite medijske predstavitve, so brezplačne. Prodaja nepremičnine z agencijo Zwelo ne bo terjala nobenih stroškov, saj vlagamo v oglaševanje in si prizadevamo za to, da bi vašo nepremičnino videlo na tisoče potencialnih kupcev.

Za vzdrževanje trajnostnega, stroškovno učinkovitega poslovnega modela, zaračunavamo provizijo samo kupcem, pa še to le 1.9 % + DDV, da jim pomagamo prihraniti denar. Vemo, da so novopečeni kupci domov naveličani vsega, zato zmanjšujemo prekomerne stroške in ponujamo najnižjo provizijo na trgu.

Delamo stvari drugače. Ljudem pomagamo najti nove domove in prodati nepremičnine brez provizije. Uporabljamo internetno tehnologijo, ki vam pomaga pri povezovanju, pri zamišljanju in iskanju sanjskega doma v najbolj primernem času. Prav zato smo preprosto boljši od tradicionalne nepremičninske agencije, ker želimo, da uživate v tem procesu in se zavedate, da je Zwelo vedno na razpolago, da vam ponudi podporo, kadar jo potrebujete.

Lola Milenković
Lola Milenković
Tekstopisec