Z izbiro novega doma vam v času karantene ni potrebno odlašati

zwelo Zwelo

Z izbiro novega doma vam v času karantene ni potrebno odlašati

Zwelo vas popelje na ogled kar preko spleta!

V običajnih časih je virtualni ogled nepremičnin prednost. V času karantene je to preprosto edina možnost! In kar je najbolje - Zwelo vas poveže neposredno z lastniki nepremičnin, tako da lahko stopite v stik z njimi še pred dejanskim ogledom, ki ste ga v času karantene primorani odložiti na kasneje.

Prvo ključno poslanstvo nepremičninske platforme Zwelo je prihraniti dragoceni čas in energijo tako kupcem kot prodajalcem nepremičnin. S popolnimi in objektivnimi medijskimi predstavitvami omogočamo doživetje, ki je najbliže dejanskemu ogledu. Tako kupci lahko svoj čas namenite ogledom manjšega števila stanovanj in se odpravite na ogled res samo še po tisti odločujoči ‘občutek’.

Drugo ključno poslanstvo je olajšanje dogovarjanj za ogled. Izbiri termina na spletu sledi izmenjava kontaktnih podatkov med kupcem in lastnikom. Verjamemo, da je pri prvem ogledu pomembno, da se vzpostavi pristen stik med obema strankama, zato poteka brez prisotnosti agenta. Zwelo stopi v stik z obema po ogledu, vaš svetovalec vam nudi podporo pri pogajanjih in vam je na voljo za vsa pojasnila, ob odločitvi za nakup pa in skrbi za brezhibno izpeljavo posla vse do primopredaje.

Poiščite idealen dom, oglejte si ga virtualno in bodite prvi v vrsti za ogled!

  1. Na spletni strani zwelo.si izberite območje iskanja: Ljubljana ali Ljubljana-okolica in za prikaz ožjega izbora nepremičnin, ki natančneje ustrezajo vašim željam, določite nekaj filtrov, kot so cenovni razpon, struktura stanovanja (enosobno ipd.).

  2. Uživajte v virtualnem sprehodu skozi stanovanje ali hišo! Interaktivni tloris, povezan s fotografijami, vam omogoča vpogled v razporeditev prostorov in ogled vsake sobe posebej, na traku pod načrtom pa boste našli še več fotografij. Če preklopite na način 360*, se lahko v vsaki izmed sob tudi ozirate naokrog - kakor bi bili zares tam! Za piko na i, da dobite popoln vtis o nepremičnini, si oglejte še kratek video, ki zaokroži vašo izkušnjo virtualnega ogleda. 

  3. Stanovanje vam je resnično všeč. Želeli bi si ga ogledati, a to v tem trenutku ni mogoče. Kako naprej? Ni vam potrebno odlagati dogovora za ogled na čas, ko bo karantena omiljena ali končana. Zwelo spletni način naročanja na oglede vam omogoča, da stopite v stik z lastnikom kar takoj! Tako se lahko pozanimate o morebitnih podrobnostih, se spoznate na daljavo in si zagotovite, da boste prvi v vrsti za ogled, ko bo svet znova v običajnih tirnicah.
    Vse, kar morate narediti, je klikniti na gumb: ‘Dogovorite se za ogled’. Izberite poljubni datum in čas za ogled - ker v času karantene potrditev termina ogleda ni mogoča, boste po e-pošti in SMSu prejeli kontaktne podatke lastnika, s katerim se potem po mili volji slišite ali si pišete. 

  4. Ostanite zdravi in ne pozabite:

  • Bodite odgovorni.

  • Ostanite doma.

  • Bodite ljubeznivi.

  • Umivajte si roke! 

Potrebujete nasvet ali več informacij?

Vse odkar je vlada razglasila karanteno v Sloveniji z namenom zamejitve širjenja okužbe s koronavirusom, je Zwelo kot družbeno odgovorno podjetje pričelo sprejemati ukrepe za zaščito zdravja zaposlenih in svojih uporabnikov. Vsi na Zwelu smo nemudoma pričeli z delom od doma. Na nas se lahko v zvezi z nakupom novega doma ali prodajo nepremičnine posvetujete ob delavnikih kadarkoli med 9. in 17. uro na telefonskih številkah 040 42 42 ali 030 45 20 90 ali po e-pošti ljubljana@zwelo.com.